Garantiepakketten

Occasiewagen

Een occasiewagen is een wagen die hoger dan € 4.500 geprijsd staat en een kilometerstand heeft van minder dan 200.000 km. Het garantiepakket omvat:

  • 12 maanden garantie op de elektrische en mechanische onderdelen
  • Assistance van 12 maanden voor € 130 incl. BTW per jaar

Garantievoorwaarden

De garantie kan enkel afgesloten worden bij de verkoop van de auto. De garantie vangt aan vanaf de factuurdatum.

Contacteer ons voor verdere informatie

Garantie en service

Onderhoud en herstellingen worden uitgevoerd bij Devisch. Deze techniekers zijn speciaal opgeleid en hebben het juiste diagnosemateriaal om alles uit te voeren.

Devisch Veurne ligt vlakbij een heleboel baanwinkels waar je naar hartenlust kunt shoppen of je boodschappen doen.

Bovendien is een gratis fiets beschikbaar.

De koper verplicht zich ertoe het onderhoud te laten uitvoeren zoals voorgeschreven door de fabrikant en dit door de verkopende garage.

Budget vriendelijke wagens

Budgetwagen

We hebben ook een aanbod aan zeer budgetvriendelijke wagens. Een budgetwagen is een wagen met een vraagprijs tot € 4.500. Het garantiepakket bevat:

  • Budgetgarantie van 12 maanden op de motor en versnellingsbak
  • 12 maanden assistance voor € 130 incl. BTW per jaar

Exportwagen

Een exportwagen is een wagen met een kilometerstand van meer dan 200.000km. Op deze wagens kan er onmogelijk garantie worden gegeven aangezien ze bestemd zijn voor doorverkoop en verkocht worden aan een nettoprijs. De wagens zijn technisch volledig nagezien en voldoen aan alle wettelijke normen. Indien je dit wenst, kan de garantie bijgekocht worden.

Dekking

Motor: cilinderblok, carter, cilinderkop, cilinder-koppakking, behuizing van wankelmotor, alle in-wendige delen die met de oliecirculatie verband houden, distributieriemen, spanrol voor distribu-tieriemen, looprollen voor distributieriemen, olie-koeler, carterpan, oliedrukschakelaar, oliefilterhuis, vliegwiel/tweemassavliegwiel, aandrijfwiel voor koppelomvormer, starterkrans op vliegwiel/twee- massavliegwiel/aandrijfwiel.

Versnellingsbak: versnellingsbakhuis, alle in-wendige delen van de versnellingsbak, koppel-omvormer, besturingsapparaat van de automati-sche versnellingsbak, besturingsapparaat van de geautomatiseerde manuele versnellingsbak, olie-koeler van de automatische versnellingsbak.

Elektrisch systeem: alternator, spanningsre-gelaar van de alternator, startmotor, elektronische onderdelen van de ontsteking, bougiekabels, elektrische bedrading van de elektronische brand-stofinspuiting, ontstekingsspoel, voorgloeire-lais/voorgloeistuurapparaat, kast van centraal elektronisch systeem, combi-instrument van in-strumentenpaneel (schakelpaneeleenheid), boordcomputer, regeleenheden (uitgezonderd navigatie, verlichtingsinstallatie, chassis, audiosys-teem, videosysteem, radarsysteem), ruitenwisser-motor, koplampwissermotor, verwarmings- en ventilatie-motor, claxon.

Koelsysteem: Radiator van de motor, verwar-mingswarmtewisselaar, thermostaat, waterpomp, viscokoppeling / thermoventilator, ventilator-koppeling, thermoschakelaar.

Differentieel en eindaandrijving: differentieelhuis (voor-, achter- en vierwielaandrijving), alle inwendige delen of differentieel/eind-aandrijving.

Uitlaatsysteem: elektronische onderdelen van het uitlaatgasreinigingssysteem.

Aandrijfsysteem: cardanas, aandrijfassen, kruiskoppelingen, rotatiefrequentiesensoren voor antislipregelingen, besturing voor antislip-regelingen, hydrauliekunit voor antislipregelingen, drukreservoir voor antislipregelingen, pomp voor antislipregelingen.

Veiligheidssystemen: airbag-stuurapparaat, gordelspannersstuurapparaat, zitplaatsherkenningssensor, crash-sensor, kabelboom, elektrische stekkers, stuurwielcontact.

Stuurinrichting: mechanische besturing met alle inwendige delen, hydraulische besturing met alle inwendige delen, hydrauliekpomp met alle inwendige delen, elektrische stuurbekrachtiging, elektronische onderdelen van de stuurinrichting.

Air conditioning: compressor, verdamper, condensor, ventilator.

Remmen: hoofdremcilinder, rembekrachtiger, hydropneumatische pomp, drukreservoir van de hydropneumatiek, drukregelaar van de hydropneumatiek, vacuümpomp, wielremcilinder van de trommelrem, remkrachtregelaar, remkrachtbegrenzer, elektronisch stuurapparaat van het abs, hydraulische module van het abs, toerental-sensoren van het abs.

Elektrische accessoires: ruitenhefferschakelaar, ruitenheffermotor, ruitenhefferstuurapparaat, schuifdakschakelaar, schuifdakmotor, schuifdakstuurapparaat: centrale deurvergrendelingsschakelaar, centrale deurvergrendelingsmotor, centrale deurvergrendelingsstuurapparaat, deursloten, voorruitverwarmingselementen (uitgezonderd breukschade), achterruitverwarmingselementen (uitgezonderd breukschade).

Brandstofsysteem: brandstofpomp, injectiepomp, hogedrukpomp, elektronische onderdelen van het motormanagement, turbolader.